Find.nl

Find.nl is in het leven geroepen door marktpartijen om consumenten te helpen bij de zoektocht naar de juiste adviseur bij een complex financieel vraagstuk. Een juiste vergelijking op basis van eerdere ervaring van consumenten en de beschikbaarheid van een onafhankelijke sterrenrating zorgt ervoor dat Find.nl uniek is in zijn soort.

Voor welke financiële diensten kun je als consument op Find.nl op zoek naar een adviseur?

Op dit moment kan je op Find.nl op zoek voor adviseurs in de volgende financiële diensten:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Pensioen
  • Kredieten
  • Echtscheidingen

Find.nl maakt op de financiële-adviesmarkt de perfecte match tussen klant en adviseur. Dit doen we op basis van een aantal zaken

Onafhankelijke beoordelingen

Klantreviews op Find.nl zijn 100% onafhankelijk en geschreven door en voor échte klanten. Doordat het platform alleen reviews gebruikt van klanten die via het platform een adviseur hebben gevonden zijn de reviews alleen van échte klanten. De klantbeoordeling is op basis van een cijfer (1t/m10) en staat altijd rechtsboven de profielfoto van de adviseur. Om klantbeoordelingen nog eerlijker te maken telt niet alleen het cijfer zelf, maar ook de hoeveelheid beoordelingen en wanneer de laatste beoordeling heeft plaatsgevonden. De klantreviews zijn te vinden onderaan het profiel van een adviseur.

Daarnaast gaat Find.nl nog een stap verder. Op Find.nl kunnen kantoren, waarbij de adviseurs werkzaam zijn, ook beoordeeld worden door onafhankelijke vak experts. Consumenten hoeven bij Find.nl niet meer alleen te vertrouwen op klantbeoordelingen maar kunnen dus precies zien wat vak experts van de werkwijze van een kantoor te zeggen hebben. Deze beoordeling is op basis van een sterrenrating, die voor alle kantoren op eenzelfde wijze is samengesteld. Deze sterrenrating is te vinden op het profiel van een adviseur.

Specialiteit van de adviseur

Financieel adviseurs hebben in de meeste gevallen een specialiteit, een deelgebeid waarin ze beter adviseren dan een andere financieel adviseur. hierbij kan je denken aan een financieel adviseur die samenwerkt met een mediator, die zal waarschijnlijk als specialisatie advies bij hypotheken bij echtscheiding aangeven. Consumenten worden bij Find.nl begeleid om precies die adviseur te vinden die precies bij hen past. Dit is niet alleen goed voor consumenten maar ook voor adviseurs. Een win-win situatie dus!

Omdat wij geloven in deze efficiënte manier van matchen, maken wij niet alleen onderscheid tussen advieskantoren of assurantiekantoren, maar bekijken wij welke adviseur daadwerkelijk een goede match is voor de consument. Dit wordt mede gebaseerd op de reviews van eerdere klanten die een gespecialiseerde dienst hebben afgenomen bij de desbetreffende adviseur.

Vrijblijvend online een afspraak inplannen bij een adviseur

Heb je de perfecte adviseur gevonden? Dan kan je op Find.nl heel gemakkelijk online een afspraak maken. Op het profiel van iedere aangesloten adviseur op Find.nl kan je een verzoek doen om een afspraak te maken. Hierin maak je binnen 1 minuut vrijblijvend en gratis een afspraak bij een adviseur.

De gekozen adviseur wordt direct ingelicht en de afspraak wordt ingepland. Zo makkelijk gaat dat!

Hoe wordt ons platform gefinancierd?

Om het platform draaiende te houden vragen wij een kleine vergoeding aan de adviseur wanneer er een afspraak met een klant heeft plaatsgevonden. Op deze manier blijft ons platform 100% onafhankelijk en voor jou als consument is en blijft het platform dus ten alle tijden gratis!

Meld je nu aan als adviseur!

Als je nu jezelf aanmeldt als adviseur is het aanmaken van jouw profiel op Find.nl volledig gratis.

Aanmelden
Privacy Policy - Copyright 2019 - 2021